Árlista és Kedvezmények!

(Javaslom az oldalt számítógépen, vagy laptopon tekintsd meg az optimális láthatóság érdekében!)


​Az Önismereti, Life, Párkapcsolati és Családi Coaching, - az Önismereti és Életvezetési Tanácsadás -,
a Mediációk, és a Derűterápiás alkalmak értékei:

Nektek mennyit ér a lelki-érzelmi egészségetek, jólétetek, vagy hogy professzionális segítséggel kijöjjetek egy adott helyzetből, gondolkodásmódból, amibe akár évek óta beleragadtatok, és csak romlik? - Nektek mennyit ér, hogy megoldást kaphassatok a problémáitokra, a jelenlegi válságaitokra, vagy jobb, minőségibb, örömtelibb gondolkodásmóddal és élettel rendelkezhessetek összességében? -

Ugye?! Az emberek mindent megtennének, és megadnának érte!

A tudatos emberek tesznek is érte, önmagukért, a szeretteikért, és a problémáikért mindent, és az ahhoz szükséges megoldás ellenértékéért, hogy megoldódhassanak a helyzeteik, és jobb helyzetben, életminőségben legyenek és éljenek!

Fontos: Az Önismereti, Life, Párkapcsolati és Családi Coaching, a Mediáció, és a Derűterápia összege az az összeg, amit önmagába, és a fejlődésébe, problémáinak megoldásába és a kívánt változás elérésébe fektet! Valójában azért fizet, hogy több legyen tőle! Erősebb, stabilabb, nyugodtabb, boldogabb! Valójában önmagába fizet! Ön lesz több tőle! Ön lesz gazdagabb tőle! Nem pedig szegényebb! Akkor lenne és maradna szegényebb, ha a Coaching alkalmak, a Mediáció, vagy a Derűterápia nélkül marad, egyedül a problémáival, ugyanabban a helyzetben, ugyanazzal az emberrel, legyen az akár saját maga, akiről szó van, s mindezt évekre elővetítve! Gondoljon csak bele! Majd cselekedjen önmagáért, kérjen és fogadja el a segítséget, és foglaljon időpontot önmagának, párjával, vagy családjának, munkatársaival problémáik megoldására!

Bérletajánlati kedvezményeket az Önismereti-, Life-, és Családi Coachingokra tudod felhasználni, amelyekkal akár 5000/8000/10.000 Forintot is spórolhatsz!

Olvass róla a Kedvezmények résznél lent! :)

Önismereti Coaching

ÖNISMERETI COACHING TÍPUSOK:
1. ÖNISMERETI COACHING*9.000 Ft/óra 
2. ÖNISMERETI COACHING (DIÁK -20%)7.200 Ft/óra
3. ÖNISMERETI COACHING (NYUGDÍJAS -20%))7.200 Ft/óra

Life, Magány, Párkapcsolati, Családi Coaching & Mediációk


COACHING
(TANÁCSADÁS)
COACHING
(DIÁK -20%)
COACHING (NYUGDÍJAS -20%)MEDIÁCIÓK
EGYÉNI9.000 Ft/fő/óra*7.200 Ft/fő/óra7.200 Ft/fő/óra--- 
MAGÁNY9.000 Ft/fő/óra*7.200 Ft/fő/óra7.200 Ft/fő/óra12.000 Ft/óra/fő
PÁRKAPCSOLATI12.000 Ft/fő/óra9.600 Ft/fő/óra9.600 Ft/fő/óra15.000 Ft/óra/fő
CSALÁDI12.000 Ft/fő/óra*9.600 Ft/fő/óra9.600 Ft/fő/óra15.000 Ft/óra/fő
MUNKAHELYI---------18.000 Ft/óra/fő

A Coaching alkalmakról, azok értékéről:


A Coaching alkalmak 1 órás hosszúságúak, hatékonyságukhoz jellemzően pedig 5 alkalomra van szükség, olykor viszont 7-10 alkalomra is szükség lehet az elakadás komplexitásától, és egyéni helyzettől függően.

0. Alkalom: 60 perces konzultáció (9000 Ft helyett) INGYENESEN! - Egy kötetlen beszégetés előzi meg a valódi Önismereti, Life, Párkapcsolati, és Családi Coachingot, ahol feltárom a problémákat, elakadásokat, és megbeszéljük hogyan tudok neked segíteni a megoldásokban.
1. alkalom és Minden konzultáció utána: 9.000 Ft/óra*.

Ezen Tanácsadásokat, Coachingokat személyesen az otthonodban*, egy megbeszélt helyen, vagy nálam a Kapcsolatoknál megadott helyszínen, és Online (Messenger/Skype/Google Meet) videóhívások formában is tartom.

* Tatabányán belül, ha az otthonodban találkozunk, akkor a Tanácsadások értéke nem változik, nem növelt a kiszállás díjjával.​

*Az Önismereti, Life, és Családi Coaching alkalmak esetében akár 7000/8000/10.000 Forintot is spórolhatsz, ha bérleti csomagban igényleg őket! Olvass róluk lentebb!

A konzultációk ára tartalmazza az ülések közötti telefonos, e-mailes támogatást, kapcsolattartási lehetőséget is számodra!

A Mediációs alkalmak értékéről:

A Mediátor óradíja legalább fele az ügyvédi költségeknek! Ezzel az ügyfél sok nehézséget megspórolhat magának, jogi és különböző procedúrák elkerülésével!


Különböző Mediációk (Párkapcsolati, Családi, Munkehelyi), 12.000-18.000 ft/fő/óra vehető igénybe!


A Mediáció időtartama 1 óra/fő. Minden Mediációs alkalmat az Előkészítő beszélgetés előz meg mindkét féllel, mely a tényleges, közös Mediációs alkalomhoz szükséges, ami szintén a megadott idő és árérték alapján történik felszámolásra, a felek békés megegyezésének hatékony, és maradandó probléma- vagy konfliktusmegoldásának eléréséhez.

Derűterápiák

VÁLASZTHATÓ DERŰTERÁPIÁK:
1. EGYÉNI DERŰTERÁPIA 9.000 Ft/óra
2. EGYÉNI DERŰTERÁPIA (DIÁK -20%)  7.200 Ft/óra
3. EGYÉNI DERŰTERÁPIA (NYUGDÍJAS -20%) 7.200 Ft/óra
4. CSALÁDI DERŰTERÁPIA  18.000 Ft/alkalom/
család
5. SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKNEK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15 főig)   25.000 Ft/alkalom
6. SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKNEK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15-30 főig)  35.000 Ft/alkalom
7. VÁLLALATOK-NAK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15 főig))  25.000 Ft/alkalom
8. CÉGEKNEK/
VÁLLALATOK-NAK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15-30 főig)
35.000 Ft/alkalom

A Derűterápiák értékéről:

Lényeges, érdemi információ, hogy az EGYÉNI, és a CSOPORTOS Derűterápia, Derűtervezés módszertana különbözik egymástól, nem ugyanaz! Más élményt, éményterápiát ad, és más módszerekkel zajlik. Az egyik csak az egyénre fókuszál, a személyes problémákra és lehetséges működészavarokra, továbbá az egyéni Derűre, derűszintre, amellyel dolgozunk, hozzájuttatva az egyént a valódi Derű forrásaihoz, míg a másik (csoportos) inkább az élmények érzékszerven keresztüli Derű megtapasztalására, csoportosan egy közösségben.

Ezen okból, és a Derűterápián résztvevők számától függően is változik annak értéke.


Hossza mindkettőnek jellemzően 1 óra.

Kedvezmények!

Egy kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható!

Fizetési lehetőségek: min. 2 napi előre utalással (online Tanácsadás esetén), vagy személyesen a helyszínen készpénzzel.

A kifizetett összegről minden esetben online számlát állítok ki.

A jelenlegi árak 2024. Április 21.-től érvényesek! 

Tekintsd meg és kövesd a Facebook oldalam is: https://www.facebook.com/kozmazoli.coach

Bérletajánlatok Coachingokra*:

Bérletajánlatok Coachingokra*:

MINDEN COACHING ALKALMAT olcsóbban tudod igénybevenni egy, vagy két összegben való teljesítéssel:

- 5 Alkalmas Bérletek: 5x9.000 (Alapdíj) = 45.000-5000 ft (Kedvezmény) = 40.000 Ft/ 5 Alkalom
- 7 Alkalmas Bérletek: 7x9.000 (Alapdíj) = 63.000-8000 ft (Kedvezmény) = 55.000 Ft/ 7 Alkalom
- 10 Alkalmas Bérletek: 10x9.000 (Alapdíj) = 90.000-10000 ft (Kedvezmény) = 80.000 Ft/ 10 Alkalom

A bérleti kedvezményeket két részletben az első konzultációval, a második részletet pedig az utolsó Coaching alkalom előtti időpontig való teljesítéssel fizetheted! A Coachingok értéke magasan tükrözi azt az értéket, és szakmai, tanácsadói segítséget, amelyre régóta vártál az életedben!

Fektess be önmagadba! Fektess be a megoldásokba!

Diákoknak:

Érvényes diákigazolvánnyal -20% kedvezményt kapsz a Life Coaching alkalmakra, és -20%-ot a Derűterápiás alkalmakra! 

Így számodra egy Coaching alkalom ára 9.000,- Ft helyett 7.200,- Ft/óra, egy Derűterpiás alkalom pedig szintén 7.200,- Ft/óra, ha egyedül jössz.

Nyugdíjasoknak:

Nyugdíjasoknak:

Születési dátumod felmutatásával, és a nyugdíjkorhatár betöltésével -2.000 Ft-os kedvezményben részesülhetsz!

Így számodra egy Coaching alkalom ára 9.000,- Ft helyett 7.200,- Ft/óra, egy Derűterpiás alkalom 7.200,- Ft/óra, ha egyedül jössz.

Amennyiben szeretnéd kihasználni a téged megillető kedvezményeket az Önismereti-, Life Coaching, Mediáció, vagy Derűterápiás alkalmakat illetően, kattints az alsó gombra, hogy érvényesítsd őket, és hogy időpontot foglalhass magadnak, vagy párkapcsolat/család esetén pedig magatoknak!


Kövess be a Közösségi Média felületein is!

#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.