Árlista és Kedvezmények!

(Javaslom az oldalt számítógépen, vagy laptopon tekintsd meg az optimális láthatóság érdekében!)


​Az Önismereti és Life Coaching, - az Önismereti és Életvezetési Tanácsadás -,
a Mediációk, és a Derűterápiás alkalmak értékei:

Nektek mennyit ér a lelki-érzelmi egészségetek, jólétetek, vagy hogy professzionális segítséggel kijöjjetek egy adott helyzetből, gondolkodásmódból, amibe akár évek óta beleragadtatok, és csak romlik? - Nektek mennyit ér, hogy megoldást kaphassatok a problémáitokra, a jelenlegi válságaitokra, vagy jobb, minőségibb, örömtelibb gondolkodásmóddal és élettel rendelkezhessetek összességében? -

Ugye?! Az emberek mindent megtennének, és megadnának érte!

A tudatos emberek tesznek is érte, önmagukért, a szeretteikért, és a problémáikért mindent, és az ahhoz szükséges megoldás ellenértékéért, hogy megoldódhassanak a helyzeteik, és jobb helyzetben, életminőségben legyenek és éljenek!

Fontos: Az Önismereti és Life Coaching, a Mediáció, és a Derűterápia összege az az összeg, amit önmagába, és a fejlődésébe, problémáinak megoldásába és a kívánt változás elérésébe fektet! Valójában azért fizet, hogy több legyen tőle! Erősebb, stabilabb, nyugodtabb, boldogabb! Valójában önmagába fizet! Ön lesz több tőle! Ön lesz gazdagabb tőle! Nem pedig szegényebb! Akkor lenne és maradna szegényebb, ha az Önismereti Coaching, a Life Coaching, a Mediáció, vagy a Derűterápia nélkül marad, egyedül a problémáival, ugyanabban a helyzetben, ugyanazzal az emberrel, legyen az akár saját maga, akiről szó van, s mindezt évekre elővetítve! Gondoljon csak bele! Majd cselekedjen önmagáért, kérjen és fogadja el a segítséget, és foglaljon időpontot önmagának, párjával, vagy családjának, munkatársaival problémáik megoldására!

Csomagajánlatok hamarosan! :)

NYÁR VÉGI

ÁRVÁLTOZÁS AUGUSZTUS 1.-től!

Érdekel, hogy hogyan alakulnak át a Tanácsadások értéke Augusztus hónapra?! Netán erre vártál egész eddig?!

Tekintsd meg az újdönsült Tanácsadások árait az Árlista menüpontban!

Kérdés esetén hagyj egy üzenetet lenn, írj emailt, vagy hívj telefonon (+3630/306-8953), hogy válaszolhassak további a kérdéseidre, hogy a problémáid kedvezményesebben találjanak szakszerű megoldásra akár már a nyár végére!​

- ÉLJ JOBBAN, LÉGY JOBBAN! -

Life Coaching & Mediációk


LIFE COACHINGLIFE COACHING (GYÉMÁNT ÜGYFÉL
-50%)
LIFE COACHING
(DIÁK -20%)
LIFE COACHING (NYUGDÍJAS -20%)MEDIÁCIÓK
EGYÉNI8.000 Ft/óra4.000 Ft/óra6.000 Ft/óra6.000 Ft/óra--- 
PÁRKAPCSOLATI10.000 Ft/fő/óra5.000 Ft/fő/óra8.000 Ft/fő/óra8.000 Ft/fő/óra12.000 Ft/óra/fő 
CSALÁDI8.000 Ft/fő/óra4.000 Ft/fő/óra6.000 Ft/fő/óra6.000 Ft/fő/óra10.000 Ft/óra/fő 
MUNKAHELYI------------14.000 Ft/óra/fő 

Önismereti Coaching

ÖNISMERETI COACHING TÍPUSOK:max. 90 perc/alkalom
1. ÖNISMERETI COACHING8.000 Ft/óra* 
2. ÖNISMERETI COACHING (GYÉMÁNT ÜGYFÉL -50%)4.000 Ft/óra
3. ÖNISMERETI COACHING (DIÁK -20%)6.000 Ft/óra
4. ÖNISMERETI COACHING (NYUGDÍJAS -20%)6.000 Ft/óra

Derűterápiák

VÁLASZTHATÓ DERŰTERÁPIÁK:max. 90 perc/alkalom
1. EGYÉNI DERŰTERÁPIA 10.000 Ft/óra* 
2. EGYÉNI DERŰTERÁPIA (GYÉMÁNT ÜGYFÉL -50%)5.000 Ft/óra
3. EGYÉNI DERŰTERÁPIA (DIÁK -25%)  7.500 Ft/óra
4. EGYÉNI DERŰTERÁPIA (NYUGDÍJAS -25%)  7.500 Ft/óra
5. CSALÁDI DERŰTERÁPIA  12.000 Ft/alkalom/
család
6. SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKNEK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15 főig)  30.000 Ft/alkalom
7. SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKNEK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15-30 főig)  40.000 Ft/alkalom
8. CÉGEKNEK/
VÁLLALATOK-NAK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15 főig)
30.000 Ft/alkalom
9. CÉGEKNEK/
VÁLLALATOK-NAK TARTOTT CSOPORTOS DERŰTERÁPIA (15-30 főig)
40.000 Ft/alkalom

Az Önismereti és Life Coaching alkalmakról, azok értékéről:


A Coaching alkalmak 1-1,5 órás hosszúságúak, hatékonyságukhoz jellemzően pedig 5 alkalomra van szükség, olykor viszont 7-10 alkalomra is szükség lehet az elakadástól, problémától függően.

0. Alkalom: 45 perces konzultáció (6000 Ft helyett) INGYENESEN! - Egy előztes beszégetés előzi meg a valódi Önismereti vagy Life Coachingot, ahol feltárom a problémákat, elakadásokat, és megbeszéljük hogyan tudok neked segíteni a megoldásokban.
1. alkalom és Minden konzultáció utána: 8.000 Ft/óra.

Ezen Tanácsadásokat, Coachingokat személyesen az otthonodban*, egy megbeszélt helyen, vagy nálam a Kapcsolatoknál megadott helyszínen, és Online (Messenger/Skype/Google Meet) videóhívások formában is tartom.

* Tatabányán belül, ha az otthonodban találkozunk, akkor 1500 ft-os kiszállási díjjal egészül ki a Tanácsadás értéke.

A konzultációk ára tartalmazza az ülések közötti telefonos, e-mailes támogatást is részemről!


A Mediációs alkalmak értékéről:

A Mediátor óradíja legalább fele az ügyvédi költségeknek! Ezzel az ügyfél sok nehézséget megspórolhat magának, jogi és különböző procedúrák elkerülésével!


Különböző Mediációk (Párkapcsolati, Családi, Munkehelyi), 10.000-14.000 ft/fő/óra vehető igénybe!


A Mediáció időtartama 1 óra/fő. Minden Mediációs alkalmat az Előkészítő beszélgetés előz meg mindkét féllel, mely a tényleges, közös Mediációs alkalomhoz szükséges, ami szintén a megadott idő és árérték alapján történik felszámolásra, a felek békés megegyezésének hatékony, és maradandó probléma- vagy konfliktusmegoldásának eléréséhez.

A Derűterápiák értékéről:

Lényeges, érdemi információ, hogy az EGYÉNI, és a CSOPORTOS Derűterápia, Derűtervezés módszertana különbözik egymástól, nem ugyanaz! Más élményt, éményterápiát ad, és más módszerekkel zajlik. Az egyik csak az egyénre fókuszál, a személyes problémákra és lehetséges működészavarokra, továbbá az egyéni Derűre, derűszintre, amellyel dolgozunk, hozzájuttatva az egyént a valódi Derű forrásaihoz, míg a másik (csoportos) inkább az élmények érzékszerven keresztüli Derű megtapasztalására, csoportosan egy közösségben.

Ezen okból, és a Derűterápián résztvevők számától függően is változik annak értéke.


Hossza mindkettőnek jellemzően 1-1,5 óra.

Kedvezmények!

Egy kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható!

Fizetési lehetőségek: min. 2 napi előre utalással (online Tanácsadás esetén), vagy személyesen a helyszínen készpénzzel.

A kifizetett összegről minden esetben online számlát állítok ki.

A jelenlegi árak 2022. Augusztus 01.-től érvényesek! 

Tekintsd meg és kövesd a Facebook oldalam is: https://www.facebook.com/Megoldasokig

Gyémánt ügyfeleknek:

(50%-os kedvezmény a mindenkori standard árból 3 éven keresztül, minden konzultáció után!) 

Ki számít gyémánt ügyfélnek?Családtagok, közeli rokonok, közeli barátok. Ők minden esetben 50%-kal kevesebbet fizetnek!Te is lehetsz Gyémánt ügyfél! -

Hogyan?Fizess elő rá! - Értéke: Egyszeri 45.000 Ft - (A gyémánt ügyfél 3 éves kedvezményre való előfizetés, jogosultság összege az első konzultáció összegével együtt utalandó, de külön fizetendő.)

Diákoknak:

Érvényes diákigazolvánnyal -20% kedvezményt kapsz a Life Coaching alkalmakra, és -20%-ot a Derűterápiás alkalmakra! 

Így számodra egy Coaching alkalom ára 8.000,- Ft helyett 6.000,- Ft/óra, egy Derűterpiás alkalom 8.000,- Ft/óra, ha egyedül jössz, ha családodnak szeretnéd, akkor pedig 12.000,- Ft helyett 9.600,- Ft/alkalom!

Nyugdíjasoknak:

Nyugdíjasoknak:

Születési dátumod felmutatásával, és a nyugdíjkorhatár betöltésével -2.000 Ft-os kedvezményben részesülhetsz!

Így számodra egy Coaching alkalom ára 8.000,- Ft helyett 6.000,- Ft/óra, egy Derűterpiás alkalom 8.000,- Ft/óra, ha egyedül jössz, - ha családodnak szeretnéd, akkor pedig 12.000,- Ft helyett 9.600,- Ft/alkalom!!

- !! Szolidaritási kedvezmény !! -

Ha depresszióval, pánikbetegséggel, szorongással,  vagy egyéb lelki, érzelmi megbetegedéssel küzdesz, és erről orvosi leleted is van, amit fel tudsz mutatni, akkor egy jóbarátom emlékére, részesülsz a Gyémánt ügyfeleknek járó -50%-os kedvezményben, minden Caochingot, Mediációt, és Derűterápiát ideértve! - Várlak sok szeretettel, hogy neked is segíthessek a problémáid megoldásában!

+ Állandó SZÜLINAPOS kedvezmény:

Születésnapod alkalmából FÉLÁRON (-50% KEDVEZÉNNYEL) vehetsz részt EGY alkalmas teljes Életvezetési Tanácsadáson (Life Coahingon), Önismerit Tanácsadáson (Coachingon), vagy egy Egyéni Derűterápiás alkalman, ami 1-1,5 óra, a Születésnapodon, azon a héten, vagy az utána lévőn! Ez a TE ajándékod! 
 Legyen szebb, jobb, boldogabb a Születésnapod! :)

Amennyiben szeretnéd kihasználni a téged megillető kedvezményeket az Önismereti-, Life Coaching, Mediáció, vagy Derűterápiás alkalmakat illetően, kattints az alsó gombra, hogy érvényesítsd őket, és hogy időpontot foglalhass magadnak, vagy párkapcsolat/család esetén pedig magatoknak!


Kövess be a Közösségi Média felületein is!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!