Mi a Mediáció?


Összevesztél valakivel? Vagy talán még el is mérgesült a helyzet, és tönkretette, vagy éppen teszi a kapcsolatod egy számodra fontos személlyel? Vagy éppen egy közeli ismerőssel (üzleti partner, munkatárs, szomszéd)? Úgy érzed nem tudod megoldani, se kezelni a helyzetet? Ilyenkor van szükség egy Mediátorra, valakire, aki szakszerűen tud közvetíteni, konfliktust kezelni, és működő stratégiákkal és kompetenciákkal rendelkezik.

A fennálló konfliktusból a felek, vagy családtagok kapcsolatai között, ontológiai alapú mediáció során, működőképes stratégiák segítségével a Mediátor segíti a feleket, partnereket, családtagokat, külön-külön, és együtt is, hogy hogyan jussanak el a békés megegyezéshez, nyugodt vitarendezéshez. A cél a minőségi élet, amelyben nem sérülünk még jobban, sem az érdekeink, mint ahogy már eddig sérülhettünk! Nem adhatjuk lejjebb!

A Mediáció eredménye mindig a nyugalom, a békesség, az eredményes érdekérvényesítés, amelyben mindenki jól jár, és tisztán látja a határait, miközben ismerve a másikét is. Megtapasztalhatjuk az egyszerűséget, és a szabadságot, amit a Mediáció szakszerűsége ad át. - Engedd, hogy a Mediáció, a Mediátor segítségével megoldja a konfkliktusaidat, elmérgesedett helyzeteidet.

A Mediátor legfőbb feladata a konfliktus gyors, és szakszerű kezelésén felül, hogy fejlessze a mediáló felek életminőségét, amelyek által elkerülhetőek a további feszültségekkel, szorongásokkal teli időszakok, helyzetek, és az előre nem látható jogi eljárások és költségek.


A felek, tagok új konfliktuskezelési módszert is tanulnak a Mediátortól a Mediáció során, amit hasonló helyzetekben alkalmazni is tudnak majd.


Mediáció fajtái


  1. Iskolai Mediáció, kamasz-szülő Mediáció

  2. Családi Mediáció

  3. Párkapcsolati Mediáció​A Mediáció fajtáiról a következő oldalakon olvashatsz bővebben.

Előtte nézd meg, hogy hogyan zajlanak a Mediációs (konfliktuskezelő-, megoldó, és békés megegyezést elősegítő) alkalmak lejjebb.

A Mediáció menete


Ha a Mediációs szolgáltatást kívánod igénybe venni, akkor ahhoz szükséges a probléma megismerésre. 

Ezért kérlek, lépj velem kapcsolatban telefonon, az időpont foglalón, vagy email-en ( kozmazoli0627@gmail.com ).

Rövid időn belül felkereslek, és tájékoztatlak a Mediáció menetéről, és felvilágosítást nyújtok a téged érdeklő kérdésekről.


A Mediációs árak a következők:

1. Előkészítő beszélgetések külön-külön mindkét féllel egy alkalom. Ennek értéke: 15.000-20.000/óra/fő.

2. Majd egy közös Mediáció következik mindkét féllel, lezáró szakaszként, amely max. 3 óra. Ennek értéke: 15.000-20.000 Ft/óra.


-

Kérdésed van? Írd meg!

Kövess be a Közösségi Média felületein is!

#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.