A Life Coaching alkalmak, és azok értéke:

A Life Coaching alkalmak 1-1,5 órás hosszúságúak, hatékonyságukhoz jellemzően pedig 5 alkalomra van szükség, olykor viszont 7-10 alkalomra is szükség lehet az elakadástól függően.

0. Alkalom: 45 perces konzultáció (6000 Ft helyett) INGYENESEN! - Egy előztes beszégetés előzi meg a valódi Life Coachingot, ahol feltárjuk a problémákat, és megbeszéljük hogyan tudok neked segíteni a problémáidban.
1. alkalom és Minden konzultáció utána: 8.000 Ft/óra.

Az Életvezetési Tanácsadásokat, Life Coachingokat személyesen az otthonodban*, egy megbeszélt helyen, vagy nálam a Kapcsolatoknál megadott helyszínen, és Online (Messenger/Skype/Google Meet) videóhívások formában is tartom.

* Tatabányán belül, ha az otthonodban találkozunk, akkor 1500 ft-os kiszállási díjjal egészül ki a Tanácsadás értéke.

A konzultációk ára tartalmazza az ülések közötti telefonos, e-mailes támogatást is!


A Life Coaching alkalmak

Amiben a konzultációk során, és között támogatlak:​


  • Melletted leszek, nem leszel magadra utalva, így tudsz hozzám fordulni! 

  • Elérhető leszek - Tudsz tőlem kérdezni! Kérdezési lehetőséged is lesz segítségként! Elmondhatsz nekem dolgokat, újságolhatsz, beszámolhatsz, ha történik valami!

  • Nem hagylak magadra, személyes kapcsolattartás van az ügyfeleimmel, így amikor szeretnél kereshetsz emailen, üzenetben, majd telefonon, ha nem venném fel, visszahívlak. Így tudhatod, hogy nem leszel egyedül!

  • Nem kell egyedül szembenézned, és megoldanod a problémád, egyéni, párkapcsolati, vagy családi válságod, amennyire menne! Szakemberként a segítségemmel minden könnyebb, gyorsabb, stabilabb, biztosabb lesz!De ami a legfontosabb: Abban fogok segíteni, hogy hogyan boldogulj egyedül, hogyan állj talpra, hogyan kezd újra, hogyan változtass, hogyan erősödj meg, hogyan légy sikeresebb, hogy győzedelmeskedj, hogyan élj jobb, minőségibb, elégedettebb, és teljesebb életet - ÉLNI tanítalak meg!


Várlak a saját személyes Life Coaching, egyéni Tanácsadásodon, ahol jellemzően 5 alakalom alatt sikerül egy adott gondot, elakadásodat, válságodat megoldanunk!

Ne várj tovább a döntéssel! A halogatás nem segít! Hisz eddig sem segített! Magadra vagy utalva! A kérdés az, hogy egyedül akarsz-e maradni az adott helyzettel, és meddig!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!