A Life Coaching alkalmak, és azok értéke:

A Coaching alkalmak 1 órás hosszúságúak, hatékonyságukhoz jellemzően pedig 5 alkalomra van szükség, olykor viszont 7-10 alkalomra is szükség lehet az elakadás komplexitásától, és egyéni helyzettől függően.

0. Alkalom: 60 perces konzultáció (900 Ft helyett) INGYENESEN! - Egy előztes beszégetés előzi meg a választott valódi Coachingot, ahol feltárjuk a problémákat, és megbeszéljük mely területeken, és hogyan tudok neked segíteni a problémáidban.
1. alkalom és Minden konzultáció utána: 9.000 Ft/óra*.

Ezen Tanácsadásokat, Coachingokat személyesen az otthonodban*, egy megbeszélt helyen, vagy nálam a Kapcsolatoknál megadott helyszínen, és Online (Messenger/Skype/Google Meet) videóhívások formában is tartom.

* Tatabányán belül, ha az otthonodban találkozunk, akkor a Tanácsadások értéke nem változik, nem növelt a kiszállás díjjával.

*Az Önismereti, Life, és Családi Coaching alkalmak esetében akár 7000/8000/10.000 Forintot is spórolhatsz, ha bérleti csomagban igényleg őket! Olvass róluk lentebb!

A konzultációk ára tartalmazza az ülések közötti telefonos, e-mailes támogatást, kapcsolattartási lehetőséget is számodra!

A Life Coaching alkalmak

Amiben a konzultációk során, és között támogatlak:​


  • Melletted leszek, nem leszel magadra utalva, így tudsz hozzám fordulni! 

  • Elérhető leszek - Tudsz tőlem kérdezni! Kérdezési lehetőséged is lesz segítségként! Elmondhatsz nekem dolgokat, újságolhatsz, beszámolhatsz, ha történik valami!

  • Nem hagylak magadra, személyes kapcsolattartás van az ügyfeleimmel, így amikor szeretnél kereshetsz emailen, üzenetben, majd telefonon, ha nem venném fel, visszahívlak. Így tudhatod, hogy nem leszel egyedül!

  • Nem kell egyedül szembenézned, és megoldanod a problémád, egyéni, párkapcsolati, vagy családi válságod, amennyire menne! Szakemberként a segítségemmel minden könnyebb, gyorsabb, stabilabb, biztosabb lesz!De ami a legfontosabb: Abban fogok segíteni, hogy hogyan boldogulj egyedül, hogyan állj talpra, hogyan kezd újra, hogyan változtass, hogyan erősödj meg, hogyan légy sikeresebb, hogy győzedelmeskedj, hogyan élj jobb, minőségibb, elégedettebb, és teljesebb életet - ÉLNI tanítalak meg!


Várlak a saját személyes Life Coaching, egyéni Tanácsadásodon, ahol jellemzően 5 alakalom alatt sikerül egy adott gondot, elakadásodat, válságodat megoldanunk!

Ne várj tovább a döntéssel! A halogatás nem segít! Hisz eddig sem segített! Magadra vagy utalva! A kérdés az, hogy egyedül akarsz-e maradni az adott helyzettel, és meddig!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.