Párkapcsolati Coaching, Tanácsadás

- A párkapcsolati problémák, konfliktusok okai bennetek,
vagy a közös működésetek zavarában van -

Te is úgy érzed magad, mint a képen szereplő férfi? Rosszfiú vagy? Vagy éppen áldozat? 

Vagy fordított a helyzet? Te vagy a nő? Aki kénytelen lett a gatyát viselni egy "ilyen férfi" mellett?

A párkapcsolat, és az életünk összekötése néha olyan mint egy csatatér, amelyben elfőfordul, hogy visszatérően felmerülnek konfliktusok, problémák, s amíg ezek fennállnak, megsérülünk, meglehet talán a másik nem is szándékosan bánt meg minket, vagy nem is tud róla, hogy fájdalmat okoz nekünk.

A kérdés, hogy hagyjuk-e, hogy ezek maradjanak, állandósuljanak, vagy megtaláljuk vissza az egymás felé vezető utat?!

- Mik a helyes párkapcsolati szerepek? Hogyan töltsük be, álljunk helyt a saját szerepünkben? Hogyan viselkedjünk egy kapcsolatban célravezetően, egymás és kapcsolatunk kiteljesedése érdekében? 

Nem lenne jobb, letenni a fegyvereket, és nem csatázni, veszekedni, háborúzni többet?! -

Bizonyára, ha nem tudtátok eddig megfékezni az indulatokat, és letenni azt a bizonyos csatabárdot, az azért nem ment eddig, mert nem tudtátok hogyan kell, és mert próbáltátok egyre jobban megtartani a kontrollt, amely miatt nyúltatok egyre rosszabb "fegyverekhez" a másik, és a kapcsolatotok számára.

De mi lehet a megoldás? Hogyan tegyétek le a csatabárdot? Hogyan találjatok vissza egymáshoz, ha ezt kívánjátok? Hogyan szilárdítsátok meg a köztetek fennálló kapcsolatot, és alakítsatok ki egy minőségileg működő párkapcsolatot egymás között?! - Ezekre a kérdésekre ad megoldást, és hatékony tanácsadói segítséget, válaszokkal a Párkapcsolati Coaching, Tanácsadás párok, élettársak, és házasok számára.

Milyen problémákra nyújt megoldást a Párkapcsolati Coaching, Tanácsadás?


 1. Egymás elfogadásának, támogatásának, megértésének hiánya esetében - Amikor úgy érezzük nem tudjuk elfogadni, tolerálni a másikat, vagy éppen minket nem fogadnak már el a kapcsolaton belül; ezen felül nem tapasztaljuk a másik támogatását, amelyre szükségünk van

 2. Bizalmatlanság, Féltékenység (negatív érzésekkel való munkálkodás) - Bizalom újbóli helyreállítása, 

 3. Döntéshozásban - Amikor nem értetek egyet a fontosabb, meghatározóbb, életeteket, vagy kapcsolatokat befolyásoló döntésekben

 4. Egységes működésben, Együttműködésben - Közös jelen, közös jövőkép, közös gondolkodásmód, közös döntések, közös megoldások, közös élet, a boldogság, és szerelem közös megélése4. Elhidegülés egymástól - Amikor fellép a kommunikáció hiánya, a rendszeres, vagy akár mindennapos veszkedés, kiabálás, mérgelődés
5. Szívügyek esetében és Párkeresésnél is - Mi a szerelem? Szerelmes vagyok? Hogyan találhatom meg a NagyŐ-t? Ő is szeret engem? vagy Szeretem-e még? És ő szeret-e engem még? Hogy tudom, tudjuk megőrizni a szerelmet, a romantikát hosszútávon?
6. A másik megérétében - Miért nem ugyanaz az ember már? Miért nem romantikus többé?
7. Szakítási szituációkban - Szakítsak, ne szakítsak? Ha igen, miért, ha ne, miért ne? Mi a helyes döntés? Mikor döntök jól? Kell-e döntenem ezügyben, s miért érzem ennek szükségét?
8. Szakítás utáni (lelki-érzelmi)állapot, helyzet orvoslására, helyreállítására - Amikor összetörik az ember szívét, amikor elhagytak, dobtak, megcsaltak, vagy elváltak tőled, segítek megtanítani neked, hogy ezt hogyan tudod túlélni, feldolgozni, továbblépni

Párkapcsolati Tanácsadás menete
a személyenkénti/személyes konzultációs folyamatok során

A Párkapcsolati Tanácsadás az Önismereti és Life Coachinghoz hasonlóan akkor juttatja el az ügyfelet a kívánt eredményhez, ha az egyik, de szükségszerűbben mindkét fél részt vesz egy 10 alkalmas, heti 1x-i Párkapcsolati Tanácsadáson, külön-külön, hogy önmaguk, és kapcsolati működésük is helyreálljon, stabilabb, és minőségibb legyen, mint előtte volt.

Minden helyrehozható, és megoldható, ha akarjuk, míg meg nem oldjuk.

A Párkapcsolati Coaching alkalmak 1-1,5 órás hosszúságúak, hatékonyságuk így teremtik meg a szükséges változást.

0. Alkalom: 45 perces konzultáció (12.000 Ft helyett) INGYENESEN! - Egy előztes beszégetés előzi meg a választott valódi Coachingot, ahol feltárjuk a problémákat, és megbeszéljük mely területeken, és hogyan tudok neked segíteni a problémáidban.
1. alkalom és Minden konzultáció utána: 16.000 Ft/óra*.
Ezen Tanácsadásokat, Coachingokat személyesen az otthonodban*, egy megbeszélt helyen, vagy nálam a Kapcsolatoknál megadott helyszínen, és Online (Messenger/Skype/Google Meet) videóhívások formában is tartom.

* Tatabányán belül, ha az otthonodban találkozunk, akkor a Tanácsadások értéke nem változik, nem növelt a kiszállás díjjával.

* Az Önismereti, Life, és Családi Coaching alkalmak esetében akár 5000/8000/10.000 Forintot is spórolhatsz, ha bérleti csomagban igényleg őket! Olvass róluk lentebb!

A konzultációk ára tartalmazza az ülések közötti telefonos, e-mailes támogatást, kapcsolattartási lehetőséget is számodra, számotokra!


A Pároknak összeállított CSOMAGAJÁNLATOKRÓL pedig a szóra kattintva itt tájékozódhatsz!

Milyen eredményei lesznek a Párkapcsolati Coachingnak?

A Párkapcsolati Tanácsadás akkor lesz hatékony, és akkor fog a kapcsolat is működni, ha a pár tagjai is az egyéni coaching alkalmaik során rendben lesznek, megerősödnek, és olyan gondolkodásmóddal, érzelmi világgal és problémamegoldó készségekkel lesznek felvértezve, hogy az kimozdítsa őket a jelenlegi élethelyzetükből, gondolkodásmódjukból, egymáshoz való viszonyulásukból, megtartva ezt az új állapotot, amelyet a Tanácsadás során szerezhetnek meg, egészen az utolsó alkalommal bezárólag!


Egyéni eredmények

 1. Ítélkezésmentes, elfogadó, támogató hozzáállás, szemléletmód a párunk, társunk személyéhez, és kapcsolatunk működéséhez (Mentális jólét, egészség)

 2. A másik működésének, szükségleteinek, és igényeinek megértésének képességéhez jutsz

 3. Érzelmi, gondolati kontroll visszaszerzése (negatív érzésekkel, gondolatokkal, vagy helyzetekkel szemben)

 4. Több szeretet, kedvesség, figyelmesség önmagad, és a másik iránt (Érzelmi, kapcsolati jólét)
 5. Saját igényeid, érdekeid, szükségleteid megvalósulása, biztosításának kialakítása (Önazonosság, önazonos viselkedés)
 6. Önazonos működés (érzelmek, gondolatok lekommunikálása, hiteles megosztása a párunkkal)

 7. Kapcsolódás, kötődés a másikhoz, több szeretet fogadása, és adása (Kötődési sérelmek helyreigazítása, valódi kötődés a társunkhoz)

 8. Egyéni probléma-, konfliktuskezelési módszerek és szemléletmód elsajátítása, azok alkalmazása

 9. Saját magunk probléma-, konfliktuskerülő viselekésének, rendellenes működésünknek megszűntetése

 10. Hatékonyabb, minőségibb Önismereti, Életvezetési, és Párkapcsolati működés és készségek elsajítátása ezen 3 területen

 11. A rendezett érzelmi, kapcsolati helyzetnek köszönhetően önbizalomnövekedés, és egyéni kiteljesedés, boldogságszint növekedés

 12. A párkapcsolati Coachingnak köszönhetően az életünk különböző területei, és egyéb kapcsolataink (pl. családi kapcsolatok) minősége is jelentősen növekedésen, fejlődésen megy keresztül

Közös, Párkapcsolati eredmények

 1. Egymás iránti elköteleződés, bizalom, és kommunikáció visszaállítása, megszilárdítása

 2. Szorosabb együttműködés, érzelmi kötődés kialakítása

 3. Egymás támogatása, közös működés, fókuszált gondolkodásmód

 4. Működőképes, stabil, minőségi párkapcsolat kialakítása, páros megalkotása (mint pl. boldog családi, otthoni légkör megteremtése)

 5. Egészséges kapcsolati működés, ahol nincs:

 • Veszekedés, kiabálás, se konflikuskerülő, problémakerülő magatartás, viselkedésmód

 • Tisztázatlan, vagy fájó helyzetek

 • Vérző, lezáratlan érzelmek, nem megbeszélt helyzetek

 • Haragtartás, megbocsátás hiánya

 • Lelki, érzelmi zsarolás (manipuláció), megfélelemlítés vagy bántalmazás és ezek lehetőségének is totális elkerülése

6. Hiteles megbocsátás kérése, kifejezése, annak őszinte elfogadása, adása

7. Múlt lezárása, jelen élvezete, csodás jövő megalkotása, afelé való haladás

8. Egymással töltött minőségi, szeretetteljes, nyugodt időtöltés, a másik szükségletéhez viszonyítva és közös megbeszéléshez igazítva,

9. Egymásra figyelés, odafordulás, ezen állapot rugallmas megtartása, továbbfejlesztése a jövőt illetően

10. Párkapcsolati célok, közös és egyéni álmok, vágyak elérése, beteljesítése


Te és a párod készen álltok a fejlődésre?!

#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #szerelem #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.