Családi Mediáció

"Legyél azzá, aki vagy! Ne azzá legyél, akivé én akarlak tenni." - /Vekerdy Tamás/

Milyenek a kapcsolataink?

A kapcsolataink néha nehézkesek, néha döcögnek, mert néha, ha nem gyakran, nem értjük, és nem is ismerjük annyira a másikat, amennyire szeretnénk, vagy ő szeretné. Ebből kifolyólag félreértések, nézeteltérések, majd konfliktusok alakulhatnak ki közöttünk, családtagok között, amelyek átívelése, és kezelése, hogy hatékony legyen, egy Mediátort igényel. (...)


Élni veszélyes. Élni sérelmekkel jár, ez megkerülhetetlen. Keressük a lehető legjobb kompromisszumot." - (Vekerdy Tamás)

Családi Mediáció

Konfliktus? Konfliktus? Konfliktus? és Probléma? Probléma? Probléma?

Te melyiket halmozod? Melyiknek a gyűjtésében, alkalmazásában vagy jobb?

A konfliktusokat, és a problémákat gyűjtöd, vagy a megoldásokat, és a szakmai segítségeket szakértőktől, szakértők bevonásával?!


Konfliktus helyzetek gyakran vannak, - de valójában elkerülhetőek. Legyen szó szülő-szülő kapcsolatról, szülő-gyermek kapcsolatról, vagy család és rokonok kapcsolatáról.

A Mediátor szakszerűen segít a konfliktusok, és nézeteltérések megoldásában, Professzionális, jól működő, bevált életstratégiákkal, és eszköztárral, miközben fő feladatának érzi a tagok életének minőségebbé alakítását, és közös érdekeinek érvényesítését.


A Családi Mediáció menete


Ha a Családi Mediációs szolgáltatást kívánod igénybe venni, akkor ahhoz szükséges a probléma megismerésre. 

Ezért kérlek, lépj velem kapcsolatban telefonon, az időpont foglalón, vagy email-en ( kozmazoli0627@gmail.com ).

Rövid időn belül felkereslek, és tájékoztatlak a Mediáció menetéről, és felvilágosítást nyújtok a téged érdeklő kérdésekről.


A Családi Mediációs árak alap esetben a következők:

1. Előkészítő beszélgetések külön-külön mindkét féllel egy alkalom. Ennek értéke: 15.000/óra/fő. -

Amennyiben több (min. 5) családtag érintett, így arányosan 12.000 Ft/óra/fő értékben zajlanak az Előkészítő beszélgetések.

2. Majd egy közös Mediáció következik mindkét féllel, lezáró szakaszként, amely max. 3 óra. Ennek értéke: 15.000 Ft/óra. -

Ugyanez érvényes több érintett fél esetén a konfliktusban, családi problémában. Több családtag esetén 12.000 Ft/óra/fő értékben zárul le a Családi Mediáció.#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.