Vedd fel velem a kapcsolatot

Üdvözöllek!


Life Coachként, Mediátorként, és Derűterapeutaként sokféleképpen van lehetőségük az embereknek találkozni velem.

Személyesen Tatabányán, a lennt megadott címemen, ahol fogadom az ügyfeleket, - nálad az otthonodban is tarthatok Tanácsadást egy minimális kiszállási díj ellenében, az ország bármely területén Mediációk esetében, és Online is tarthatjuk a Tanácsadásokat (Messengeren videóhívásban/Skype-on/Google Meeten)!

Jelentkezz be hozzám, ha egyéni, családi, párkapcsolati, vagy munkahelyi problémával, vagy régóta fennálló válságokkal küszködsz, és nem találod a megoldást! 

Ez sokkal több, mint Tanácsadás!

A Life Coachingnak nincs magyar megfelelője, így az Életvezetési Tanácsadást adták neki elnevezésként a szakmán belül, jelezve, hogy az élet bármelyik területén képes segíteni a problémák legyőzésében, és a megoldásokig való eljuttatásban az ügyfelet!

A Professzionális Tanácsadások szakszerűsége, és az én felkészültségem, rutinom, mint Nemzetközileg Többszörösen Akkreditált Life Coach-é megoldás lehet mindenre, amivel szembe nézel, vagy most megélsz!

Ne várj tovább! Tégy önmagadért, tégy az életed minőségéért!

Jelentkezz be hozzám!

Találkozzunk személyesen is az általad kiválasztott Tanácsadás után:
(a 7 Csakra Lélek Műhelyben)

Ha nem találod a bejáratot, hívj a Telefonszámomon, és segítek!

Kérdésed van? Írd meg!

További információ:

Személyes Találkozásainkhoz, a Tanácsadás helyszínén (Tatabánya, Eötvös út 1.), az ország bármelyik területén kiszállással, vagy nálad az otthonodban (Tatabányán helyileg), nagyobb biztonságot és bátorítást adhat, hogy rendelkezem Védettségi igazolvánnyal is, - amennyiben ez megakadályozná, hogy segítséget kérj, vagy kapj ebben az időszakban!


A személyes találkozónkat felválthatják az Online alkalmak, Life Coachingok, Egyéni Derűterápiák, és a Mediációs alkalmak Előkészítő beszélgetéseit illetően!


Személyes jelenlét szükséges a Mediációk befejező/lezáró szakaszait, a Párkapcsolati Coaching utolsó közös alkalmait, és a Családi + Csoportos Derűterápiás alkalmakat illetően!

Keress közvetlen elérhetőségeimen lent,
amennyiben gyorsabban szeretnél elérni!

Kövess be a Közösségi Média felületein is!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!