Vedd fel velem a kapcsolatot

Üdvözöllek!


Önismereti és Life Coachként, Mediátorként, és Derűterapeutaként sokféleképpen van lehetőségük az embereknek találkozni, együtt dolgozni velem, és segítséget kérni az életükhöz.

Személyesen Tatabányán, a lennt megadott címemen, ahol fogadom az ügyfeleket, - nálad az otthonodban is tarthatok Tanácsadást egy minimális kiszállási díj ellenében, az ország bármely területén, és Online is tarthatjuk a Tanácsadásokat (Messengeren videóhívásban/Skype-on/Google Meeten)!

Jelentkezz be hozzám, ha egyéni, családi, párkapcsolati, vagy munkahelyi problémával, vagy régóta fennálló válságokkal küzdesz, és nem találod a megoldást! 

Ez sokkal több, mint Tanácsadás!

A Life Coachingnak nincs magyar megfelelője, így az Életvezetési Tanácsadást adták neki elnevezésként a szakmán belül, jelezve, hogy az élet bármelyik területén képes segíteni a problémák legyőzésében, és a megoldásokig való eljuttatásban az ügyfelet!

A Professzionális Tanácsadások szakszerűsége, és az én felkészültségem, rutinom, mint Nemzetközileg Többszörösen Akkreditált Önismereti és Life Coach-é megoldás lehet mindenre, amivel szembe nézel, vagy most megélsz!

Ne várj tovább! Tégy önmagadért, tégy az életed minőségének javulásáért!

Jelentkezz be hozzám!

Találkozzunk személyesen is az általad kiválasztott Tanácsadás után:
(a 7 Csakra Lélek Műhelyben,
vagy az otthondban díjmentesen)

Ha nem találod a bejáratot, hívj a Telefonszámomon, és segítek!

További információ:

Személyes Találkozásainkhoz, a Tanácsadás helyszínén (Tatabánya, Eötvös út 1.), az ország bármelyik területén kiszállással, vagy nálad az otthonodban (Tatabányán helyileg), nagyobb biztonságot és bátorítást adhat, hogy rendelkezem Védettségi igazolvánnyal is, - amennyiben ez megakadályozná, hogy segítséget kérj, vagy kapj ebben az időszakban!


A személyes találkozónkat felválthatják az Online alkalmak, a Life-, Magány-, Önismereti-, Párkapcsolati-, Családi Coachingok, Egyéni Derűterápiák, és a Mediációs alkalmak Előkészítő beszélgetéseik esetében!


Azonban személyes jelenlét szükséges a Mediációk befejező/lezáró szakaszaihoz, a Párkapcsolati Coaching utolsó közös alkalmainál, és a Családi + Csoportos Derűterápiás alkalmakat illetően!

Keress közvetlen elérhetőségeimen lent,
amennyiben gyorsabban szeretnél elérni!

Kövess be a Közösségi Média felületein is!

#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.