Blog cikkjeim

Ezen elgondolkodtató, és a működésünket segítő cikkekkel az olvasó is tud jobb, önazonosabb működést kialakítani, 1-1 lépéssel a kívánt eredményhez!

Elég, ha olvas valamit az ember?

Természetesen az olvasás a Coacingról, a Tanácsadásról, vagy elgondolt módszerekről nem váltja ki a Coaching, a Tanácsadás vagy a Mediáción való részvételt! Hiszen megtanítani, felkészíteni, a problémákat jó szemszögből nézni, csak a személyes Coachingokon lehet megtanulni, amit aztán otthon alkalmazhat az ember!

Mások boldogságát növelem...

2021-11-16 13:44:24-kor

Amikor a Coach labdát pumpál - Labdát, vagy másnak a boldogságát? -Hogyan növeli a Coach az emberek boldogságát?!Az utcánkban gyakran térnek be hozzánk az emberek, idősek, felnőttek, de gyakrabbangyerekek. Ez nagyjából 3 naponta biztosan megtörténik. Az utcában, s talán még a másikutcában szinte ...
Tovább olvasom »

"Fejezd be..."

2021-11-16 13:41:50-kor

​A "Fejezd be!" és a "Csak felidegesítesz!"-re nem várt szeretetteljes válaszAmikor a gyerek próbálja megoldani a helyzetet, - ha a szülő hagyja. Ne törjetek bele a szülőségbe! Folytassátok a szülőséget!Iskolakezdés első napján, szeptember 1.- jén, egy enyhén napos délutánon történ...
Tovább olvasom »

« Újabb bejegyzések | Régebbi bejegyzések »

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.