Milyen Coachingok közül választhatsz?

- Életvezetés? Önismeret? Párkapcsolat? Család? Te milyen fajta problémával nézel szembe? -

Olvass lejjebb a Tanácsadások típusairól, hogy kiválaszthasd a neked szükségeset. :)

Válaszd addig a Life-, Önismereti-, Párkapcsolati-, vagy Családi Coachingot, személyes, illetve szeretteid problémáinak megoldásához!

Életvezetési Tanácsadás, Coaching

Életvezetési Tanácsadás, Coaching

Válaszd az Életvezetési Tanácsadást, Life Coachingot a saját problémáid megoldására életed 12 különböző területére, hogy legyőzhesd a negatív gondolatokat, érzelmeket, a rossz életvezetés, vagy szituációkból pedig hatékonyan kilábalhass, megszűntesd azokat kellő szakmai hatékonyság segítségével. 

Önismereti Tanácsadás, Coaching

Önmagad megismerésére, megértésére, elfogadására, tisztelésére, és szeretetére az Önismereti Coaching a megoldás, amely segít, önbecsülésedben és önértékelési gondjaidon, hogy a legjobban legyél, és a legjobb kapcsolatod lehessen önmagaddal.

Párkapcsolati Tanácsadás, Coaching

Ismerkedés, Szerelem, Párkapcsolat, Házasság? A randizáson át, a társválasztáson keresztül, az együttélésig rengeteg kihívással, akadállyal, és olykor problémákkal, konfliktussal találkozunk, amelyek megoldásra várnak! Ne hanyagoljuk a szerelem lehetséges útját, változtassunk, teljesedjünk ki, éljük minőségi kapcsolatot, életet közösen!

Családi Tanácsadás, Coaching

A Családi Tanácsadás a családi problémák, konfliktusok esetében az érintett családtagokkal való beszélgetések során segít eléri a kívánt megoldást, ahol a nézőpontokat, gondolkodásmódokat, akaratokat, és szándékokat, szükségleteket tudjuk közösen érvényesíteni a közös, békés megoldás, és jól működő családi élet érdekében. 

A magányos szívűek Coachingja, Tanácsadás

Az magányos embereknek szánt Coachingról hamarosan olvashatsz, amely az alábbi témákat is érinti: 

Magány - Szeretet - Önszeretet - Önismeret - Gyász - Veszteség - Szerelem - Párkapcsolat - Összetört szív - Függőségek - Nemi identitás - Társadalmi kisebbségek

Köszönöm türelmedet!

Kérdés esetén állok rendelkezésedre!

Olvasok róla

#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.