Munkahelyi Mediáció​

" ...konfliktusokra szükség van, mert nélkülük nem jöhet létre új minőség." - (V. Kulcsár Ildikó)

Milyenek a kapcsolataink?

A kapcsolataink néha nehézkesek, néha döcögnek, mert néha, ha nem gyakran, nem értjük, és nem is ismerjük annyira a másikat, amennyire szeretnénk, vagy ő szeretné. Ebből kifolyólag félreértések, nézeteltérések, majd konfliktusok alakulhatnak ki közöttünk, munkatársak között, amelyek átívelése, és kezelése, hogy hatékony legyen, egy Mediátort igényel. (...)

Munkahelyi Mediáció

Egy kapcsolat lehet bonyolult, de lehet egyszerű is. A tagoktól függ. A hozzáállásuktól. Vagy a stratégiáktól, amelyet használnak, vagy érvényesíteni szándékoznak. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, megértésre, közös és kölcsönös tiszteletre van szükség, és egymásra való figyelésre.

Ebben tud pozitív irányú, igazi változást elérni a Mediátor, mikor találkozik a tagokkal külön-külön, majd együtt is. Professzionális stratégiái, tudása, felkészültsége és jártassága, javítják és közös mederbe terelik a kapcsolatot, és annak minőségét.

A Munkahelyi Mediáció menete


Ha a Munkahelyi Mediációs szolgáltatást kívánod igénybe venni, akkor ahhoz szükséges a probléma megismerésre. 

Ezért kérlek, lépj velem kapcsolatban telefonon, az időpont foglalón, vagy email-en ( kozmazoli0627@gmail.com ).

Rövid időn belül felkereslek, és tájékoztatlak a Mediáció menetéről, és felvilágosítást nyújtok a téged érdeklő kérdésekről.


A Munkahelyi Mediációs árak a következők:

1. Előkészítő beszélgetések külön-külön mindkét féllel egy alkalom. Ennek értéke: 20.000/óra/fő.

2. Majd egy közös Mediáció következik mindkét féllel, lezáró szakaszként, amely max. 3 óra. Ennek értéke: 20.000 Ft/óra.#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.