Párkapcsolati Mediáció


"Legyél azzá, aki vagy! Ne azzá legyél, akivé én akarlak tenni." - /Vekerdy Tamás/

Milyenek a kapcsolataink?

A párkapcsolataink néha nehézkesek, néha döcögnek, mert néha, ha nem gyakran, nem értjük, és nem is ismerjük annyira a másikat, amennyire szeretnénk, vagy ő szeretne minket. Ebből kifolyólag félreértések, nézeteltérések, majd konfliktusok alakulhatnak ki közöttünk, párok és házastársak között, amelyek átívelése, és kezelése, hogy hatékony legyen, egy Mediátort igényel. (...) Ez az ismerkedési és a párkapcsolati helyzeteinkre is igaz. Ezért a Párkapcsolati Mediáció az ismerkedés fázisában, és a párkapcsolati, házassági szakaszban is tud kellőképpen az egymára hangolódás, az egymáshoz való visszatalálás, és a konfliktus-, problémakezelés folyamatában hatékonyan társ lenni a pár, vagy akár az ismerkedő felek számára. 

Párkapcsolati Mediáció

Egy párkapcsolat lehet bonyolult, konfliktusokkal, múltbéli sérelmekkel terhelt, de lehet egyszerű is. A kapcsolat tagjaitól függ. A hozzáállásuktól. Vagy a stratégiáktól, amelyet használnak, vagy érvényesíteni szándékoznak. Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön, megértésre, közös és kölcsönös tiszteletre van szükség, és egymásra való figyelésre.

Ebben tud pozitív irányú, igazi változást elérni a Mediátor, mikor találkozik a tagokkal külön-külön, majd együtt is. Professzionális stratégiái, tudása, felkészültsége és jártassága, javítják és közös mederbe terelik a kapcsolatot, és annak minőségét.

"A szeretet lát jól, nem a közömbösség." - (Vekerdy Tamás)


A Párkapcsolati Mediáció menete


Ha a Párkapcsolati Mediációs szolgáltatást kívánod igénybe venni, akkor ahhoz szükséges a probléma megismerésre. 

Ezért kérlek, lépj velem kapcsolatban telefonon, az időpont foglalón, vagy email-en ( kozmazoli0627@gmail.com ).

Rövid időn belül felkereslek, és tájékoztatlak a Mediáció menetéről, és felvilágosítást nyújtok a téged érdeklő kérdésekről.


A Párkapcsolati Mediációs árak a következők:

1. Előkészítő beszélgetések külön-külön mindkét féllel egy alkalom. Ennek értéke: 20.000/óra/fő.

2. Majd egy közös Mediáció következik mindkét féllel, lezáró szakaszként, amely max. 3 óra. Ennek értéke: 20.000 Ft/óra.#lifecoach #lifecoaching #coach #coaching #tanácsadás #tanácsadó #mediátor #mediáció #derűterápia #derűterapeuta #derűnagykövet #probléma #elakadás #nehézség #krízis #válság #megoldás #szakember #tatabánya #tatabányai #helyi #önismeret #önismereti #önbizalom #önértékelés # párkapcsolat # párkapcsooati #párkapcsolatitanácsadás #párkapcsolaticoaching #kedvezmény #árkedvezmény #olcsó 

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.