Mi a Life Coaching?

Mit jelent a Life Coaching? A Life Coaching egy angol szó. A Life az "élet"-et jelenti, a Coach "edző"-t jelent, így a Coachingot fordíthatjuk "edzésnek". Ha összetesszük a Life és a Coaching szót, magyarul kb. "Élet edzés"-t kaphatunk jelentésül. Vagyis a Life Coach az Életre edz bennünket, segít, hogy megedződjünk a problémákhoz, és felnőljünk a megoldások elnyeréséhez rövid időn belül, mialatt kompetenciákat szerzünk és tanulunk meg.

Az életre edz, hogy segítsen élni, tovább élni, megélni, átélni, sőt olykor túlélni is - még az élet adta örömöket is, ne csak a bánatokat, nehézségeket, de azokat is segít jól megélni! Megtanít, hogy hogyan győzzük le a problémákat, hogy aztán megtanuljuk hogyan élvezzük az életet és éljük meg szabadabban a hétköznapokat, amiért itt vagyunk!

A Coach, mint egy jó edző az életre edz, felkészít, támogat, motivál, veled tart, számonkér, és bíztat, nem hagy magadra, miközben segít célokat megfogalmazni, kidolgozni, elérni, eljutni azokhoz, és az akadályokon túljutni, amelyekkel szembe találkozol! A Coach egyfajta lelki segítő, lelki-mentális tréner és támogató egyszemélyben.

​A Life Coaching folyamat egy olyan egyénre szabott, speciális és hatékony tanácsadói módszer, alkalmak összessége, amely folyamat során mind a válságban lévő, mind a megoldások nélkül lévők, és mindazok egyéni, párkapcsolati, vagy családi problémákkal küzdők professzionális szaktudással való megsegítése, akik többet szeretnének kihozni magukból, kapcsolatukból, vagy az életükből, hogy sikeresebbek, és boldogabbak lehessenek, mint előtte. Ez a folyamat gyors, hatékony, tartós, nemzetközileg akkreditált, és egyetemi színvolnalú tudományos ismeretekkel és tudással megalapozott, stratégiai és tervezői szemléletű módszertant érvényesít és használ fel.

Hogy tud a Life Coaching segíteni NEKED?

A cselekvés-központú ontológiai Coaching folyamat során megszünetetjük az elakadásokat, megoldásokat találunk a problémákra, válaszokat kapunk azon kérdéseinkre, amelyek a legjobban foglalkoztatnak bennünket, meghozzuk életünk legfontosabb, talán eddig meg nem hozott döntéseinket, mindemellett és mindezt úgy, hogy jól érezzük magunkat, növeljük a jólétünket (Wellbeing) egy Professzionális Life Coach segítségével! Az ontológiai Coaching, melyet a Tanácsadásokon használok, hazánk első Coach iskolájából származik, amely immár 14 éve van a piacon, és vezette be az egyetemi színvonalú, többszörösen akkreditált, és elismert stratégiai és tervezői szemléletű Coachingot. Innen szerzi hatékonyságát, és együlállóságát azóta is Magyarországon rendületlenül!

Mikor tud a Life Coaching segíteni NEKED?

- Csak akkor, ha neked is van problémád, elakadásod az életedben, és megoldások és problémamegoldás híjján vagy!

- Csak akkor, ha már változtatni, vagy megváltozni szeretnél! Hogy min, miben? Bármi lehet az! Bármit hozhatsz!

- Csak akkor tud segíteni, ha jelentkezel, - az első INGYENES 60 perces alkalomra! 


Jelentkezz itt az Űrlap kitöltésével:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrgqWJyE96U6wMw-DEprz0SuGiOpoZaDy8VI-_BAzw0Y1Iyw/viewform?fbclid=IwAR0li5e-KSJGQMwno7dPUM-ZgaruDTcSq0jPs13ZsogJjvBQ8tpOapbFuEk - VAGY a lenti gombra kattintva foglalj időpontot a weboldalon a számodra megfelelő szolgáltatás kiválasztásával!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.