Jó helyen jársz, - csak görgess lejjebb lassan...

Üdvözöllek a világ derűsebb oldalán!

Állok rendelkezésedre. A Derű, és a Derűterápia is a te rendelkezésedre áll, és vár.

Kozma Zoltán, Derűterapeuta

- Azzá leszel, amit teszel. -

Derűterápia, Derűtervezés, ÉlményterápiaA Derűterápiáról röviden:

Az irodalmi humorterápia - elnevezésünk szerint: derűtervezés, derűterápia - segít élni az embernek. A derű, mint látásmód, az aktív és minőségi élet és életszemlélet egyik lényegi kulcsa. A nemzetközi tapasztalatoknak és kutatási eredményeknek utána járva érthető, miért is működött ilyen kiválóan a mi megalkotott, és kidolgozott módszerünk, vagyis a derűterápia minőségi hatása.
Az egyéni és csoportos DERŰTERVEZÉS, derűterápia hatását  kísérleti kutatásokkal, műszeres vizsgálatokkal és mérési eredményekkel igazolt immunerősítő hatását évekkel ezelőtt kimutatták, mely segít az egészséges életszemlélet kialakításában és fenntartásában. Ezen energetizáló terápiás program pozitív, gyógyító hatással bír fizikai szervezetünk, és érzelmi-, mentális jólétünk számára. Ki ne akarna hát derűsebb lenni ezek után?!


A minőségi egyéni Derűterápia, és foglalkozás mellett, karitatív módon csoportos foglalkozások keretében "Kórházak, [és] idősek otthonában, szociális intézményekben is bemutatjuk. Olyan személyek számára nyújtunk önzetlen támogatást, akik minden módon rászorulnak és a designgondolkodást mint jóléti szolgáltatást a helyzetüknél fogva (pl. betegség) és/vagy korlátozott anyagi erőforrásaik (pl. idős koruk) miatt nem tudnák kipróbálni és igénybe venni, pedig óriási szükségük lenne rá."

- Forrás: https://humorterapia-designterapia.simplesite.com/439302343 

Mit kínálok?
Derűt!

Egyéni Derűterápia

Azoknak, akik egyéni derű szintjüket szeretnék visszaszerezni, növelni, vagy megtartani.

(Módszeretana különbözik a családi, és a csoportos Derűterápiától)

Családi Derűterápia

Azoknak, akik családként, a család többi tagjával együtt szeretnék a derűt átélni, derű szintjüket visszaszerezni, növelni, vagy megtartani.

(Különbözik az egyéni Derűterápiától)

Csoportos Derűterápia

Azoknak, akik családként, a család többi tagjával együtt szeretnék a derűt átélni, derű szintjüket visszaszerezni, növelni, vagy megtartani.

 (Különbözik az egyéni Derűterápiától)

Kérdésed van? Írd meg!

Kövess be a Közösségi Média felületein is!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.