Ügyféltapasztalatok

Olvasd mások első tapasztalatát a Life Coachinggal kapcsolatban,
majd gyere el a saját Life Coacingodra!


Krisztina:

1. Life Coaching alkalma után:
    
1. Mivel, milyen problémával, problémákkal fordultál hozzám?"Párkapcsolati probléma, évek óta visszatérő pánik és depresszió, kilátástalanság, boldogtalanság, érzelmi labilitás."
2. Mit tapasztaltál az 1. Tanácsadás alatt? Milyen élményben volt részed?"Tapasztalatom már az első tanacsadás alatt, hogy Zoli tényleg érti, amit csinál, és első perctől egy bizalmi viszony alakult ki, ami nagyon fontos és megnyerő volt számomra! Igazából nem tudtam mire számítsak, de sok minden dolgot más szemszögből látok, (igaz kavarogtak a gondolataim és érzéseim a végére)." 
3. Miben, hogyan segített neked az 1. Tanácsadás?"Úgy érzem abban segített már az első alkalom, hogy ne mások életet éljem, és ne másoknak éljem az életem. És ez megcsak a kezdet. " - (Krisztina 2021. Február 08.)"

Szimonetta (Vállalkozó):

1. Life Coaching alkalma után: 

1. Mivel, milyen problémával, problémákkal fordultál hozzám?Válasz: "Érzelmek kimutatása, külső negatív hatások kezelése."
2. Mit tapasztaltál az 1. Tanácsadás alatt? Milyen élményben volt részed? Válasz: "Pozítív, hasznos. Közérzetjavító."
3. Miben, hogyan segített neked az 1. Tanácsadás?Válasz: "Hasznos mondatokkal segített. Érzelmek kimutatása nem csak boldog helyzetben." - (Szimonetta, 2021. március. 08.)"

Gábor (Diák):

1. Life Coaching alkalma után:

1. Mivel, milyen problémával, problémákkal fordultál hozzám?"Elakadásokkal leginkább, de ez ugye változni fog mikor másról lesz szó."
2. Mit tapasztaltál az 1. Tanácsadás alatt? Milyen élményben volt részed?"Teljes mértékben rám figyelsz és velem töltöd az időt el, nekem segítesz és rám fókuszálodik a tanácsadás, pozitív élményben jobban mint hittem volna."
 3. Miben, hogyan segített neked az 1. Tanácsadás?"Mit nem, azaz amit nem akarok, például nem akarom hogy rossz kapcsolatom legyen, de sok új dologban is fejlődöm általa és érzem jobb ember lehetek mint amilyen voltam."- (Gábor, 2021. Március 06.)"

Péter:

(Feltöltés alatt...)

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.